Curation Hub

voor Employee Advocacy

Zet uw medewerkers in als ambassadeur!

Bekijk de demo

Zij vertrouwen al op HowardsHome

KPN vertrouwt op HowardsHome

WAT IS EMPLOYEE ADVOCACY?

Employee advocacy is het enthousiasmeren, motiveren en activeren van medewerkers om corporate content te delen binnen hun eigen sociale netwerken. Het is een vorm van branding door de eigen medewerkers en een steeds belangrijker wordend onderdeel van de sales- en marketingstrategie.

Maar hoe komt u aan voldoende content? Hoe zorgt u dat medewerkers content delen? Hoe weet u wat het oplevert?

Met de Curation Hub voor Employee Advocacy.

Zo eenvoudig is het:    1 Cureren.    2 Delen.    3 Meten.

1Cureer goede content

Verzamel eigen persberichten, blogs en andere corporate content in één omgeving. De Curation Hub vult dit aan met relevante berichten uit duizenden Nederlandse nieuwsbronnen en sociale media. Deel naast uw eigen content de belangrijkste berichten uit de markt en inspireer uw volgers als thought leader. Zet eenvoudig berichten voor uw collega’s klaar om te delen.

De Curation Hub biedt een geïntegreerde aanpak waarbij op één kanaal alle content binnenkomt. Er is altijd voldoende relevante content beschikbaar om te delen. – Lees onze klantcase.

Stephanie Pereboom

2Deel eenvoudig met collega’s

Ontvang een notificatie als er content voor u klaarstaat om te delen. Direct vanuit de e-mail deelt u berichten moeiteloos met uw sociale netwerken. Een ranglijst toont hoeveel u bijdraagt vergeleken met collega’s.

We zien duidelijk meer interactie ontstaan. Berichten worden
vaak geretweet, geliked en er komen meer inhoudelijke
reacties binnen. – Lees onze klantcase.

Jan-Willem Baijens

Door de netwerken van onze medewerkers in te zetten, komen wij in contact met beter gekwalificeerde kandidaten en potentiële klanten. – Lees onze klantcase.

Marion van Happen – Algemeen Directeur Secretary Plus bij USG People

3Meet de resultaten

Ontdek welke content het beste scoort bij uw doelgroep. Zie hoeveel verkeer u genereert naar uw website. Krijg inzicht in welke sociale netwerken het meeste opleveren.

We zien duidelijk meer interactie ontstaan. Berichten worden vaak geretweet, geliked en er komen meer inhoudelijke reacties binnen. – Lees onze klantcase.

Rob van Loenen

Prijzen

Meer dan 500 tevreden klanten gingen u voor.

Professional

299Maandelijks opzegbaar
  • 5 gebruikers
  • Onbeperkt aantal social accounts per gebruiker
  • Uitgebreide Support
  • Implementatie en begeleiding va. € 999,-

Enterprise

799Maandelijks opzegbaar
  • 50 gebruikers
  • Onbeperkt aantal social accounts per gebruiker
  • Uitgebreide Support
  • Implementatie en begeleiding va. € 1999,-

Download de whitepaper Employee Advocacy

Lees hoe social ambassadors maakt van uw medewerkers!

Blogs over Employee Advocacy

Employee Advocacy Special

Wanneer je alleen content deelt via corporate accounts laat je als marketingafdeling kansen liggen. Steeds meer bedrijven ontdekken dan ook de kracht van de sociale netwerken van hun medewerkers. Het benutten van deze kracht door het inzetten van je medewerkers als ambassadeur noemen we Employee Advocacy

De ROI van Employee Advocacy

De meeste marketeers en sales managers zijn zich wel bewust van de enorme amplificatie die ze met employee advocacy kunnen bereiken. Maar het blijft vaak onduidelijk wat de investering precies oplevert onderaan de streep. In dit artikel licht ik de ROI van Employee Advocacy toe, geïllustreerd met enkele voorbeelden

Toptalent en Employee Advocacy

De toepassing van Employee Advocacy binnen recruitment wordt Social Recruiting genoemd. Social Recruitment is een manier om te werven via de sociale netwerken van eigen medewerkers. Wanneer zij vacatures delen op sociale media bereik je een ander netwerk dan wanneer je vacatures alleen via de corporate social media accounts verspreidt