HowardsHome API

Neem eenvoudig nieuws- en social media berichten op in bijvoorbeeld uw app, intranet, website of CRM systeem.

Neem contact op voor meer informatie

Bepaal zelf waar u nieuws integreert

HowardsHome Nieuws draait volledig op het HowardsHome platform. Omdat wij zo'n nieuwsvoorziening opleveren in uw eigen huisstijl neemt u deze eenvoudig op in bijvoorbeeld uw intranet of website.  Maar integreert u het nieuws liever in een eigen app of een andere applicatie? Dan geeft de HowardsHome API u volledige controle over de inhoud, het uiterlijk én de verspreidingsvorm.

Voor bestaande klanten

Content uit uw nieuwsvoorziening via de 'HowardsHome Portal Nieuws API'

HowardsHome portal nieuws API

HowardsHome Nieuws levert nieuwsselecties op maat. Complexe query's slaat u op en ontsluit u via de 'HowardsHome Portal Nieuws API'.

Bent u nog geen klant?

Krijg direct toegang tot alle nieuwsartikelen en social media berichten via de Search API

Search API

Via een goed gedocumenteerde interface vraagt u alle artikelen, tweets en post direct op, voorzien van uitgebreide meta-datering.

Wat zeggen onze klanten over de HowardsHome API?

CRM Leverancier

Voor ieder bedrijf in Nederland leveren wij alle beschikbare gegevens. We verzamelen en onderhouden die zelf, maar werken ook met partners. Voor het leveren van het nieuws over bedrijven en de branches waarin zij werkzaam zijn, maken wij gebruik van de HowardsHome API.

Software Leverancier

Door gebruik te maken van de HowardsHome API zijn we in staat om relevante nieuws toe te voegen aan ons intranet. Dat maakt het intranet voor gebruikers erg interessant, zij zien nu belangrijk nieuws over hun projecten en klanten binnen een omgeving waar ze dagelijks in werken.

Voorbeelden van API toepassingen

Microsoft Dynamics integratie

Gebruikt u Microsoft Dynamics als CRM? Met de API toont u bij ieder account direct het laatste relevante nieuws over dat bedrijf. Ook zie u welke personen er recent in het nieuws verschenen.

Microsoft Outlook integratie

Bij iedere afspraak in uw Outlook agenda wordt automatisch bepaald om welk bedrijf het gaat. De API levert vervolgens het laatste nieuws over aanstellingen, nieuwe producten, overnames, etc. over dit bedrijf. Zo heeft u relevant nieuws over uw contacten op de juiste plaats en de juiste tijd.

Clouds in Windows

Nieuws- en Twitterclouds zijn beschikbaar als Windows 8 applicatie. Deze geven grote hoeveelheden nieuws of Tweets overzichtelijk weer. Gebruikers krijgen zo snel inzicht in wat er speelt zonder al deze berichten te hoeven lezen.

HowardsHome API Microsoft Dynamics integratie
HowardsHome API Microsoft Outlook integratie
HowardsHome API Microsoft Outlook integratie

Neem contact op voor meer informatie