Content marketing voor advocatuur en juridische dienstverlening 2017-01-03T14:13:48+00:00

Content marketing voor advocatuur en juridische dienstverlening

De advocatuur en content marketing zijn voor elkaar in de wieg gelegd. Zowel bestaande als nieuwe klantrelaties profiteren van kennis die kantoren en advocaten delen met hun omgeving. Dit kan in nieuwsbrieven zijn, in artikelen op de site, maar ook doordat deze kennis actief wordt gedeeld. Zo laten kantoren aan hun omgeving zien welke expertise er aanwezig is aan het eigen netwerk en verhogen ze de vindbaarheid van het kantoor.

De randvoorwaarden om dit effectief te doen is dat een kantoor altijd een actueel beeld heeft van de ontwikkelingen in vakgebied en doelmarkten. Daarnaast is het genereren van bereik een vereiste om uw boodschap voldoende te laten resoneren. Een tweemaandelijkse nieuwsbrief volstaat niet meer. U moet hiervoor nieuwe kanalen aanboren. HowardsHome Content Hub helpt hierbij:

  • Door continu nieuws en social media te monitoren op o.a. juridische ontwikkelingen
  • Door advocaten en juridisch medewerkers in staat te stellen kennis te delen
  • Door bereik te genereren binnen uw doelgroep

Artikelen over content marketing voor advocatenkantoren

Maak een afspraak

Content marketing voor uw kantoor?

Met HowardsHome Curation Hub is structureel werken aan content marketing een peulenschil. Wij geven u aan de hand van uw specifieke situatie een passend advies.
Maak een afspraak
Online demo

Live voorbeeld?

Met HowardsHome Curation Hub maakt u de beste start met uw juridische content marketing. Wij laten u graag zien hoe dit werkt in een online demo.
Online demo


HowardsHome Curation Hub

Met HowardsHome Curation Hub verzamelt selecteert, verrijkt en deelt u nieuws, blogs en conversaties. Zo werkt u gestructureerd en samen met uw collega’s aan kennisdeling, contentcuration en –marketing.

bekijk de uitleg video