Content marketing voor brancheorganisaties en verenigingen 2017-01-03T14:30:16+00:00

Content marketing voor brancheorganisaties en verenigingen

Brancheorganisaties en content marketing zijn voor elkaar in de wieg gelegd. Zowel medewerkers als leden profiteren van kennis die ze vinden en delen met hun omgeving. Dit kan in nieuwsbrieven zijn, in artikelen op de site, maar ook doordat deze kennis actief wordt gedeeld op social media. Zo laten brancheorganisaties aan hun omgeving zien welke expertise er aanwezig is en binden ze leden door relevante kennisdeling.

De randvoorwaarden om dit effectief te doen is dat een organisatie altijd een actueel beeld heeft van de ontwikkelingen in de sector en bij haar leden. Daarnaast is het genereren van bereik een vereiste om uw boodschap voldoende te laten resoneren bij uw doelgroep. Een tweemaandelijkse nieuwsbrief of statische website volstaat niet meer om ook nieuwe generaties leden aan te trekken. U moet hiervoor nieuwe kanalen aanboren. HowardsHome Content Hub helpt hierbij:

  • Door continu nieuws en social media te monitoren op o.a. ontwikkelingen in uw branche en bij uw leden
  • Door medewerkers en leden in staat te stellen kennis te delen
  • Door bereik te genereren binnen uw doelgroep

Artikelen over content marketing voor brancheorganisaties en verenigingen

Cases over relevante content voor brancheorganisaties en verenigingen

Maak een afspraak

Content marketing voor uw organisatie?

Met HowardsHome Curation Hub is structureel werken aan content marketing een peulenschil. Wij geven u aan de hand van uw specifieke situatie een passend advies.
Maak een afspraak
Online demo

Live voorbeeld?

Met HowardsHome Curation Hub verzamelt u relevante content voor uw branche en deelt dit met medewerkers en leden. Wij laten u graag zien hoe dit werkt in een online demo.
Online demoHowardsHome Curation Hub

Met HowardsHome Curation Hub verzamelt selecteert, verrijkt en deelt u nieuws, blogs en conversaties. Zo werkt u gestructureerd en samen met uw collega’s aan kennisdeling, contentcuration en –marketing.

bekijk de uitleg video