Start-up avant la lettre

We waren er al vroeg bij zo’n 17 jaar geleden. Onder de vleugels van incubator Twinning hadden we een vliegende start (jawel, dat was nog voor de eerste dotcom bubble). We lanceerden een nieuwsproduct dat precies de sweetspot raakte van onze klanten. Destijds een tikkeltje omstreden omdat het aggregeren van nieuws niet meteen werd geaccepteerd door contenteigenaren. Een vreemde eend in de start-up bijt omdat het toen niet de bedoeling was om winst te maken. En guess what? Twee crises later, 20 collega’s, honderden klanten en honderdduizenden gebruikers rijker staan we als een huis!

Ervaren maar nog steeds de mentaliteit van een start-up

De sfeer die bij ons heerst is nog steeds dezelfde als toen we net startten. Alles wat we doen is gericht op slimmer en sneller werken voor onszelf en onze klanten. We vergaderen misschien niet meer op skippyballen. Maar hipsterbaardjes, retro tafelvoetbal en agile hebben ook bij ons zijn intrede gedaan. Wat bij HowardsHome echter het verschil maakt is een heldere visie op de markt, een onophoudelijke drang naar innovatie en een hecht team.

Zo zien wij onze markt

Content speelt een sleutelrol in hoe organisaties kennis in- en extern delen. Het vinden en selecteren van de juiste content, het verrijken en het delen van deze informatie maakt dat organisaties zich onderscheiden en effectiever opereren. Cruciaal zijn de inzet van eigen mensen (employed media), goede processen en software die dit ondersteunt.
Direct Inschrijven