Is het stil op uw bedrijfsblog? Activeer uw collega’s!2016-11-16T20:42:39+00:00

Project Description

Is het stil op uw bedrijfsblog? Activeer uw collega’s!

U bent met een team verantwoordelijk voor het onderhouden van de nieuwspagina’s van uw website of weblog. Scherpe interviews, diepgaande artikelen en pakkende persberichten sieren de pagina’s. U heeft echter niet het gevoel dat de content die u produceert voldoende bereik heeft. Herkenbaar?

Eén van de oplossingen voor dit probleem is het inschakelen van uw collega’s bij het verspreiden van de boodschap. Zij moeten weten dat bepaalde content bestaat, begrijpen waarom ze moeten helpen bij het creëren van bereik en weten hoe ze kunnen bijdragen. Door gebruik te maken van het bereik van hun netwerk én van de eigen opgebouwde volgers zorgt u snel voor meer bereik en bouwt u structureel aan een groter lezerspubliek, of u nu een b2b blog of een b2c blog heeft.

Onderstaande artikelen leggen haarfijn uit hoe u dit handig aanpakt:

Maak een afspraak

Hoe pakt u employed media binnen uw organisatie aan?

Wij helpen u graag bij de eerste stappen om uw collega's geactiveerd te krijgen. Wij kunnen aan de hand van uw specifieke situatie een passend advies geven.
Maak een afspraak
Online demo

Namens uw collega's posten op social media?

Met HowardsHome Curation Hub kunnen uw collega's en u zelf content plaatsen op blog en de sociale media. Wij laten u graag zien hoe dit werkt in een online demo.
Online demo