Content curation, onmisbaar in iedere content marketing strategie 2016-11-16T20:41:29+00:00

Content curation, onmisbaar in iedere content marketing strategie

Het bereiken van nieuwe klanten is steeds lastiger. Content marketing is een bewezen effectieve strategie om nieuwe bezoekers naar uw site te halen. Het ontwikkelen van content is echter een tijdrovende taak. Met name binnen grote organisaties is het lastig om de juiste aansprekende content te maken. Content curation biedt de oplossing.

Content curation voorziet in een doorlopende stroom van artikelen en blogposts die relevant zijn voor uw doelgroepen. U selecteert uit de berichtenstroom de juiste artikelen en voorziet deze van eigen commentaar en duiding. Deze gebruikt u weer om te plaatsen op uw website of om te delen via social mediakanalen.

Trek als een magneet bezoekers aan met content marketing

Content marketing met HowardsHome Curation Hub

De HowardsHome Curation Hub zorgt voor een solide infrastructuur voor content marketing. Door collaberation, multi-user, het zelf kunnen definiëren van topics en uitgebreide rapportage kan uw organisatie effectief de juiste content selecteren en verspreiden.

Content curation in teamverband

Steeds vaker is het cureren van content een activiteit die in teamverband wordt uitgevoerd. Dit stelt eisen aan de tools die gebruikt worden. De ingestelde zoekprofielen mogen bijvoorbeeld niet verdwijnen als iemand uit dienst is en zijn account niet toegankelijk is. Het curationproces in de tool moet goed in fases onderverdeeld zijn zodat het cureren van content overzichtelijk door meerdere medewerkers uitgevoerd kan worden. Én teamleden moeten hierbij kunnen overleggen en plannen.

Artikelen over content curation & content marketing

Maak een afspraak

Content marketing ook succesvol inzetten?

Of u nu start met content marketing of al bezig bent met het uitvoeren van uw strategie, wij kunnen u voorzien van inspiratie en handige tips om uw plannen nóg succesvoller te maken.
Maak een afspraak
Online demo

Live voorbeeld?

Met HowardsHome Curation Hub ontdekt u snel content die uitstekend past binnen uw content marketing activiteiten. Wij laten u graag zien hoe dit werkt in een online demo.
Online demo


HowardsHome Curation Hub

Met HowardsHome Curation Hub verzamelt selecteert, verrijkt en deelt u nieuws, blogs en conversaties. Zo werkt u gestructureerd en samen met uw collega’s aan kennisdeling, contentcuration en –marketing.

bekijk de uitleg video